Despre

Ce este cu acest site?

Pe site-ul omiedecuvinte.ro veţi găsi articole despre fotografia de nuntă, despre organizarea nunţii, despre aspectele ce influenţează fotografiile, despre comunicarea între fotografi şi miri, despre cum vă căutaţi un fotograf pentru nuntă, cum priviţi un portofoliu şi multe altele. Articolele sunt scrise într-o manieră informală, nu sunt presărate cu detalii tehnice inutile şi sperăm să fie o lectură plăcută.

Cine suntem?

Suntem 5 fotografi de nuntă iar ceea ce ne leagă este stilul fotojurnalistic în care fotografiem nunţile şi valorile pe care le susţinem. Am creat acest site din dorinţa de a informa atât miresele şi mirii, cât şi alţi colegi fotografi, despre ce înseamnă fotografia de nuntă, cum o vedem noi, cum ar putea fi îmbunătăţit modul de a fotografia o nuntă sau cum se reflectă organizarea nunţii în fotografii.

De ce 1000 de cuvinte?

O fotografie face cât o mie de cuvinte. Cu acest site ne propunem să aducem la lumină şi cuvintele.

Ce nu veţi găsi pe site?

Nu am creat “o mie de cuvinte” pentru a ne promova “la comun” ca fotografi de nuntă, deci acest site nu va conţine portofolii de fotografii sau elemente comerciale. Avem multe lucruri în comun (acestea fiind motivul existenţei acestui site), dar sunt şi aspecte individuale când vine vorba de oferte, colaborarea cu clienţii, modul de lucru, etc. Astfel, dacă sunteţi interesaţi de noi ca fotografi vă rugăm să vizitaţi site-urile personale (link-uri către ele sunt în secţiunea “Membri”).

Contact


Numele tău (necesar)

Emailul tău (necesar)

Titlu mesaj

Mesajul tău
©omiedecuvinte.ro 2010. Toate drepturile rezervate

Go away!